Key2Property Logo

18
Мар '18          Управлението на хотел изисква комплексни знания и неговият успех се постига с усилена екипна работа. Специфична и много различна е стратегията при ваканционен и градски хотел, също така различните капацитети и локация налагат нуждата от индивидуален и дългосрочен план за действие. 


         Работата с правилния консултант по хотелски мениджмънт допълва оперативния мениджмънт и предлага страничен безпристрастен поглед върху нуждата от подобрения и вероятните пропуснати ползи. И най-опитният и мотивиран мениджър търси източници за „сверяване на часовника“, както в периоди на възход на бизнеса, така и когато почувства натиска на силен конкурент или забележи спад в удовлетвореността на клиентите.


21
Ян '17Точността на вашия бюджет може да подсигури или да провали новия ви хотел!

А колко често се строи и открива нов хотел без бюджет? Да бъдем честни?

 


10
Авг '16Ако сте в ранния етап от отварянето на нов хотел, то най-вероятно сте затрупани от милион малки и критични детайли и понякога усложнения. Получаването на разрешителни, неизбежните закъснения, финансиране, персонал ... И на този етап ние ви казваме, че трябва да започнете да промотирате хотела незабавно!?

Повече от 700 дейности трябва да се планират в жизненоважен план и чек листа за откриване на нов хотел! Включват се всички задачи по въвеждане в действие на Рецепция, Маркетинг и Продажби, Човешки ресурси, Връзки с обществеността, Хотелско домакинство, Поддръжка и материална база, Безопасност и сигурност, Перално стопанство, Спа и фитнес, Счетоводство и личен състав, Софтуери, Стандарти за работа, Система за управление и контрол, Договаряне, Наематели ...


16
Май '16     Ох, пролетно почистване. „Нова Година“ за вашия дом! Изпълнено с цял списък от нововъведения:

          Никакво ядене повече в дневната! Кухненските уреди ще се чистят всеки месец!

          Няма да прибирам ненужни неща!

          Прекрасен уикенд, изпълнен със стрес, пот и нерви, спорове кое е за боклука и въвеждане на нов ред в дома.

     Колко пъти съм се замисляла, колко неща мога да свърша, ако домът ми е чист в събота сутрин?

     Животът не чака никого, особено тези, които искат първо да изчистят.

     Тази година, предлагам да подходите по нов начин към пролетното почистване:


03
Фев '15Може да управлявате собствен хотел или той да бъде собственост на друг. Без значение, всеки независим, на франчайзинг или оперативен лизинг хотел, има нужда от бизнес план. Дали в етапа преди откриването, функциониращ или във фаза на ре-позициониране, писменият бизнес план осигурява пътната карта за комбиниране на стратегия, оперативна дейност и финансова прогноза.

Но защо да го пишем?


Key2Property Management Ltd.

 
  •  София, жк Хиподрума, бл 107
  •  +359 886 66 50 50
  •  0700 20 717
  •  02 4 237 388
  •  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Почивки в България!